Обмежена пропозиція від Qatar Airways!

Додаткова комісія для агентств, що надаються Катару.
Qatar Airways представила нову можливість для додаткової комісії, агентства можуть отримати. Додаткова комісія за польоти можуть бути отримані від обох дорослих і дітей з тарифами напрямку польоту через Доха.

Пропозиція для економ-класу актуально для періоду подорожі в період з вересня 2016 року і в березні 2017 року, але зверніть увагу, що його не включає наступні місяці: грудень 2016 року та січень 2017 року.

Пропозиція для преміум-класу доступний для періоду подорожі в період з вересня 2016 року і в березні 2017 роки без будь-яких винятків, як для економ-класу.

Для того, щоб ця комісія працюватиме, пасажири рейсу повинно бути ініційовано США і призначення для нього повинен бути QR Інтернет.
Пропозиція поширюється на опубліковані і Net тарифів для США тільки походження тарифів. Немовлята і плати за проїзд групи виключені. Квитках період діє до 28 - го серпня 2016 року.

Комісія відрізняється для кожного класу. Для I класу комісія складе $ 75, R клас - $ 50, Q / N / S класу - $ 20, T клас - $ 10, O класу - $ 5.

Тому, будьте готові не запропонувати ці пропозиції для Ваших клієнтів і замовити квиток на літак з додатковою комісією по AgentSky.net до 28 - го серпня 2016 року.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No